images

Na een flinke verbouwing, het leefbaar maken van een woongedeelte in het pand, en alles grondig schoonmaken, wordt het tijd om ons even voor te stellen als nieuwe eigenaars en uitbaters van de cafetaria in Stevensbeek op een voor iedereen uit de omgeving bekende plek. Wij hebben namelijk het horecapand gekocht.

Wij zijn Eric en Christina Westerveld met ons zoontje Brian.
Hiervoor waren we woonachtig in Helmond. Als ondernemer ben ik al een aantal jaren actief in de retail in Helmond, Eindhoven en Uden. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als logistiek manager bij Caterpillar Logistics en daarvoor had ik 2 horeca zaken in Almere (grand cafés).

Mijn vrouw is ook ervaren in de horeca als medewerkster in een cafetaria en een grill restaurant en ze heeft gewerkt als administratief medewerkster.
Omdat we graag weer wat in de horeca wilden gaan doen en tevens ergens wilden gaan wonen waar Brian een fijne plek heeft om op te groeien,
zijn we op zoek gegaan naar en woon/werk pand in een mooie omgeving.
Deze zoektocht bracht ons al snel in Stevensbeek, waar ons eerste bezoekje ons al meteen een welkom gevoel gaf of zoals mijn vrouw het zo mooi verwoorde “het dorp omarmt je”.

We willen uiteraard wel weer DE plek worden waar verzameld kan worden voor bijvoorbeeld een uitwedstrijd of een andere gelegenheid.
Ook het andere gedeelte van het pand ondergaat nu flinke renovatie om uiteindelijk een mooie en gezellige bistro en pannenkoekenhuis te worden. Met dit alles zal deze plaats weer de ontmoetingsplaats voor de buurt worden, waar iedereen lekker kan eten en drinken. Neem daarbij dat dit de plaats zal zijn waar ons prulleke zal opgroeien en de nieuwe naam is meteen verklaard. Voortaan bent u dus welkom bij BRIAN'S PLACE (of zoals sommigen al in dialect zeiden Brian's Plekske).

Het zal wel flink wat tijd kosten zover te komen, net zoals het de nodige tijd heeft gekost met zware onderhandelingen om het pand te kopen omdat het pand (en dus de vorige eigenaresse) een op z’n zachts uitgedrukt roerig verleden heeft en van binnen was door de laatste bewoners, na hun faillissement een ravage achtergelaten. Het pand is nu weer enigszins bewoonbaar en het bedrijfsgedeelte wordt ook langzaam opgeknapt. De cafetaria heeft daarom de opening op 30 november 2019 en we willen de bistro/pannenkoekenhuis ergens eind 2020 de deuren laten openen.

Met vriendelijke groeten, Eric, Christina en Brian